​Regnvandsanlæg til opsamling af regnvand

Med et regnvandssystem fra Genvand kan du nemt genbruge dit regnvand og være med til at sikre rent drikkevand til de kommende generationer. Vi står til rådighed for kunder i Jylland, København, Sjælland og resten af Danmark.

 

Hvad er et regnvandsanlæg?

Et regnvandsanlæg er et komplet regnvandssystem, som grundlæggende består af en nedgravet regnvandstank til opsamling af regnvand, en filterindsats, en pumpe, rør og et vandudtag over overfladen.

Med et regnvandsanlæg ledes dit regnvand direkte fra taget og ned i regnvandstanken via nedløbsrørene i stedet for at ryge i regnvands-kloakken. Alt efter, om du vil genbruge regnvandet i haven eller husholdningen, føres rørene fra din regnvandstank derhen, hvor regnvandet skal bruges.

Hvor stort skal mit regnvandsanlæg være?

Hvilken størrelse regnvandsanlæg, du har brug for, afhænger af, hvor stort et tagareal, dit hus har, og om du vil genbruge regnvand både i huset og haven.

Se denne vejledende udregning for størrelsen på regnvandsanlæg.

Overvejer du jordvarme?

Et regnvandsanlæg kan gøre jordvarme mere rentabelt, hvis det overskydende vand fra regnvandstanken bruges til at forbedre jordens varmeledning. Ring til os på telefon 40 13 81 57 og hør mere.

Læs også Naturstyrelsens Jordvarmefaskinerapport om kombinationen af regnvandsystemer og jordvarme.

Bestil et individuelt regnvandssystem med regnvandstank

Når du bestiller et regnvandssystem hos Genvand ApS, får du et komplet regnvandsanlæg med regnvandsopsamler, som er tilpasset dine individuelle behov. Tankene til opsamling af regnvand nedgraves og fås i mange forskellige størrelser 2.000 og 10.000 liter og kan kobles sammen til regnvandssystemer på op til 100.000 liter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 13 81 57, på e-mail genvand@gmail.com eller via nedenstående kontaktformular for at høre mere om vores regnvandssystemer og priser.

 
Kontakt angående: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Regnvandssystem til haven

Alt efter dit behov tilbyder Genvand tre forskellige, komplette regnvandssystemer til haven: Økonomi, Standard og Premium. Besøg fanerne herunder for mere information.​

Regnvandssystem til hus og have​

Genvand har to forskellige, komplette regnvands​systemer som kan anvendes både til hus og have: Standard og Premium. For yderligere information, besøg fanerne nedenfor.

Firmainformation

​​​​Genvand ApS

​CVR: 34491763

Adresse

Lemmin​gvej 227

​ 8361 Hasselager

Kontaktinformation

​Telefon: ​40 ​13 81 57
                  E-mail:​ genvand@gmail.com