PRISGARANTI!

Ved dokumentation af lavere pris​ på sammenligneligt udstyr tilpasser vi prisen.​

​​FERIE!

Vi holder ferie fra d. 28. sept. til d. 7. okt. 2018

Danske Kloakmestre

VIGTIG INFO:

Vi har indlagt jordvarmefaskine-rapport på vores hjemmeside, hent den på forhandlerside.

Regnvandsopsamling – Tag ansvar for miljøet

Vi har alle et ansvar for vores fælles natur og miljø. Det var udgangspunktet for Genvand ApS, da vi stiftede firmaet i 2010. Formålet var at gøre danskerne opmærksomme på de muligheder og fordele, der er ved at lave en regnvandsopsamling og genanvende vandet hjemme i haven.

Vi arbejder for en grønnere fremtid, hvor også de kommende generationer har adgang til rent drikkevand.

Opsamling af regnvand gør en forskel

Budskabet er, at alle kan gøre en forskel, når det handler om vores vandressourcer. Og det er tilmed nemt at gøre det hjemme i dagligdagen blot ved at sørge for opsamling af regnvand til genanvendelse.

I Danmark er rent drikkevand noget, vi tager som en selvfølge. Vi er vant til at åbne for vandhanen og drikke vandet lige fra hanen. Og det er jo dejligt at kunne. Men vi er ikke altid så gode til at spare på drikkevandet og dermed passe godt på naturen og miljøet. 

Selv om den største del af jordens overflade (hele 75 %) er dækket af vand, er det kun 3 promille af det vand, der rent faktisk kan bruges som drikkevand. 

Derfor er rent drikkevand til hele jordens befolkning langtfra en uudtømmelig ressource. Og derfor er det ærgerligt, at vi bruger drikkevand på steder, hvor vi i stedet kunne nøjes med at bruge genanvendt regnvand ved for eksempel at bruge en regnvandsopsamling.

En lille indsats med stor virkning

Hvis vi sørger for en systematisk opsamling af regnvand, kan vi faktisk spare ganske meget på vores drikkevandsressourcer.

Det kræver blot en professionel regnvandsopsamling. Hos Genvand ApS kan du finde komplette regnvandsanlæg til opsamling af regnvand – et godt alternativ til forsyningsselskabernes separation af kloakvand og regnvand.

For mere information om regnvandsopsamling

Kontakt os i dag på telefon 40 13 81 57 eller e-mail genvand@gmail.com, for mere information om hvordan du kan få din egen regnvandsopsamling.

 
Kontakt angående: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Vi har halveret vores vandforbrug siden at vi har fået installeret vores anlæg."

★ ★ ★ ★ ★ - Morten Guldborg

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Genvand.dk ApS

Lemmingvej 227

8361 Hasselager

Telefon:40 ​13 81 57

E-mail: genvand@gmail.com

CVR: 34491763

Genvand.dk ApS
Lemmingvej 227
8361
Tlf.: 40 13 81 57
CVR: 34491763
genvand@gmail.com

Følg os på Facebook​

-->