Gå forrest i miljøindsatsen!​

- spar penge med vores individuelle regnvandsløsninger

Prisgaranti

Ved dokumentation af lavere pris​ på sammenligneligt udstyr tilpasser vi prisen

En lille indsats kan gøre en stor forskel​

​Spar på op til 50 % af forbruget af rent drikkevand​​

Vi vil gøre en forskel for miljøet

Genvand ApS blev stiftet i 2010 med det udgangspunkt, at vi vil gøre det nemmere for danskerne at tage vare på vores ressourcer af drikkevand. I dag arbejder vi stadig for at udbrede kendskabet til de mange muligheder og fordele, der er ved at genanvende regnvand i den enkelte husstand og som firma.

Drikkevand til fremtiden

Hele 75 % af jordens overflade er dækket af vand – men kun 3 promille af vandet kan bruges som drikkevand. Drikkevand er med andre ord en dyrebar ressource.

Det er Genvands mål at sikre rent drikkevand til de kommende generationer. Derfor arbejder vi altid med de bedste materialer og filtre for at opnå den mest effektive regnvandsopsamling og højest mulige kvalitet af regnvandet

Regnvandsopsamling gør en forskel

​Genbrug af regnvand er et godt alternativ til brugen af rent drikkevand på en lang række områder, og derfor mener vi, at regnvandsopsamling skal være nemt. Vi udarbejder individuelle regnvandsløsninger til ethvert behov, og vores løsninger spænder fra 300 liters regnvandstønder til 100.000 liters regnvandsanlæg.

Genvands brede sortiment og professionelle løsninger sikrer, at alle vores kunder får mest muligt ud af deres regnvandsopsamling med størst muligt udbytte for miljøet og økonomien.

​Kontakt os og hør mere

Vil du vide mere om, hvilke regnvandsløsninger der passer til dig og dine behov? Ring til os i dag på telefon 40 13 81 57 eller skriv til mail til genvand@gmail.com. Vi giver altid gerne et tilbud eller kompetent rådgivning af regnvand.

 
Kontakt angående: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​"Vi har halveret vores vandforbrug siden at vi har fået installeret vores anlæg."

★ ★ ★ ★ ★
​Morten Guldborg

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Genvand ApS | Lemmin​gvej 227, 8361 Hasselager | Telefon: ​40 ​13 81 57 | E-mail:​genvand@gmail.com | CVR: 34491763

-->