Gå forrest i miljøindsatsen!​

- spar penge med vores individuelle regnvandsløsninger

Prisgaranti

Ved dokumentation af lavere pris​ på sammenligneligt udstyr tilpasser vi prisen

En lille indsats kan gøre en stor forskel​

​Spar på op til 50 % af forbruget af rent drikkevand​​

Vidste du, at​...

Vi vil gøre en forskel for miljøet med regnvandsopsamling

Genvand ApS blev stiftet i 2010 med det udgangspunkt, at vi vil gøre det nemmere for danskerne at tage vare på vores ressourcer af drikkevand. I dag arbejder vi stadig for at udbrede kendskabet til de mange muligheder og fordele, der er ved at genanvende regnvand i den enkelte husstand og som firma.

Genbrug af regnvand er et godt alternativ til brugen af rent drikkevand på en lang række områder, og derfor mener vi, at regnvandsopsamling skal være nemt. Vi udarbejder individuelle regnvandsløsninger til ethvert behov, og vores løsninger spænder fra 300 liters regnvandstønder til 100.000 liters regnvandsanlæg.

Vi er beliggende i Hasselager i Jylland, men vi står til rådighed i hele Danmark.

Opsamling af regnvand gør en forskel

Hele 75 % af jordens overflade er dækket af vand – men kun 3 promille af vandet kan bruges som drikkevand. Drikkevand er med andre ord en dyrebar ressource.

Det er vores mål at sikre rent drikkevand til de kommende generationer. Derfor arbejder vi altid med de bedste materialer og filtre for at opnå den mest effektive regnvandsopsamling og højest mulige kvalitet af regnvandet.

Genvands brede sortiment og professionelle løsninger sikrer, at alle vores kunder får mest muligt ud af deres regnvandsopsamling med størst muligt udbytte for miljøet og økonomien.

Læs mere om regnvands opsamling - klik her

Hør mere om regnvandsopsamling i dag

Vil du vide mere om opsamling af regnvand og hvilke regnvandsløsninger der passer til dig og dine behov? Så kontakt os i dag. 

Du kan ringe til os i dag på telefon 40 13 81 57 eller skriv til mail til genvand@gmail.com. Vi står altid klar med kompetent rådgivning og gode priser. 

 
Kontakt angående: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​"Vi har halveret vores vandforbrug siden at vi har fået installeret vores anlæg."

★ ★ ★ ★ ★
​Morten Guldborg

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook

Genvand ApS | Lemmin​gvej 227, 8361 Hasselager | Telefon: ​40 ​13 81 57 | E-mail:​genvand@gmail.com | CVR: 34491763

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.